Get out your comfortzone and wake up the sleeping giant...

Huib Rommers is de oudste van twaalf, vader van zes en gelukkig getrouwd met zijn vrouw Antoinette. Hij is een man op een missie. Hij wil zoveel mogelijk (jonge) mensen helpen hoop, betekenis en doel te vinden in tijden van crisis en onzekerheid. Huib wil jongeren ondersteunen bij het overwinnen van problemen en het creëren van een toekomst waar ze kunnen groeien en bloeien.

Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heeft hij in zijn master studie Leren & Innoveren onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van het creatief vermogen van vmbo-leerlingen. Daarbij is hij de bedenker van het concept ‘creative life crafting’.

 

Vanuit zijn rol als onderwijskundige, docent, auteur, entrepreneur en researcher werkt hij aan diverse projecten die te maken hebben met lesgeven, coaching, onderwijsontwikkeling, creativiteit en levensvaardigheden. Daarbij is Huib als onderwijskundige en interim manager verbonden aan het Goalsetting Center voor Study and Career Succes van de Erasmus universiteit. Hij werkt nauw samen met Prof. Dr. Schippers die al elf jaar onderzoek doet naar Goalsetting en Life Crafting in Nederland. Tot slot heeft hij verschillende (wetenschappelijke) artikelen op zijn naam staan en zet hij zich samen met zijn vrouw en kinderen in voor een betere wereld.

quote-3